← back to all events

November 21 at 09:00 - 16:00

Pad van de Wildeman – 4-daagse mannentraining

Location: Hof van Moeder Aarde, Bliksteeg 1, 7161 PG Neede, Nederland
Get tickets

Het woud ingaan, de poel leeg scheppen en terugkeren met de wildeman.

Het archetype van ‘De Wildeman’ roept je om op avontuur te gaan. Niet naar exotische oorden in de buitenwereld, maar naar onbekende gebieden in je binnenwereld. Hierbij staat het archetype van ‘De Wildeman’ symbool voor die delen van ons zelf die we onbewust onderdrukt hebben en/of talenten die we nog niet nodig hebben gehad.

In deze 4-daagse training gebruiken we de 16 etappes uit het verhaal van De Wildeman als wegwijzer om jou stap voor stap op je avontuurlijke reis naar binnen te begeleiden. Om relatief eenvoudig en veilig in de wereld van het onbewuste af te kunnen dalen, werken we in een sjamanistische sacred space en met oefeningen uit diverse vormen van lichaamsgerichte therapie, vrije dansexpressie, adem- en stemwerk en familie- en systeemopstellingen.

Heb jij de moed om de wildeman in jezelf vrij te laten?

PRAKTISCH:

Deze vierdaagse training vraagt een investering van €745. Hiervan is € 370 voor deelname aan de training (incl 21% BTW) en € 375 voor verblijf en eten (incl 9% BTW). Je moet dus twee tickets aanschaffen: één Training en één Verblijf ticket!

Zie ook Zie ook http://www.mannenhart.nl/pad-van-de-wildeman

← back to all events

Book your tickets

Training - 21% BTW
Deze vierdaagse training vraagt een investering van €745. Hiervan is € 370 voor deelname aan de training (21% BTW) en € 375 voor verblijf en eten (9% BTW). Vergeet ook niet je Verblijf ticket te boeken.!
€ 370,00
incl. service costs
Verblijf - 9% BTW
Deze vierdaagse training vraagt een investering van €745. Hiervan is € 370 voor deelname aan de training (21% BTW) en € 375 voor verblijf en eten (9% BTW). Vergeet ook niet je Training ticket te boeken.!
€ 375,00
incl. service costs
Get tickets