← back to all events

February 4 at 09:00 - 19:00

Mannen voor de Wereld

Location: De Nieuwe Plek, Hoofdstraat 260, 3972 LL Driebergen-Rijsenburg, Nederland
Get tickets

Een training voor mannen die met meer bewustzijn in het leven willen staan

Wordt je bewust van 7 mannelijke archetypen in jezelf en anderen

Het doel van deze training is om bewuster in het leven te staan, zodat je met meer betrokkenheid en aandacht van betekenis kan zijn voor jongens en de wereld om je heen. Hierdoor haal je meer voldoening uit je leven als man, vader, opa, mentor, leraar, professional, etc.

De training bestaat uit 7 blokken. In de loop van de training leer je van 7 levensfases en mannelijk archetypes waar deze voor staan, hoe je ze kan herkennen in jezelf en in welke mate je hier bewustzijn op hebt. Na deze innerlijke reis heb je meer inzicht in wat jouw gevormd heeft, wie je bent en waar je voor staat. Met dat zelfinzicht kun je het ook bij anderen herkennen en andere mannen of jongens jongeren vanuit wijsheid begeleiden in hun zoektocht naar wie ze zijn.

Wat je heelt, geef je niet door.

PRAKTISCHE DETAILS

Data live bijeenkomsten: zondag 4 februari, zaterdag 17 februari, zaterdag 2 maart, zondag 17 maart, vrijdag (!) 29 maart en zaterdag 13 april van 10:00 tot 14:00 uur en zondag 28 april van 10:00 tot 20:00 uur.. Tijdens de integratie dag onderga je zelf een Rites of Passage.

Daarnaast zijn er twee online bijeenkomsten op maandag 26 februari en maandag 22 april ’s avonds van 20:00 tot 22:00 uur.

Locatie: De Nieuwe Plek te Driebergen (details volgen na inschrijving).

Zie ook https://mannenhart.nu/mannen-voor-de-wereld/

← back to all events

Book your tickets

Mannen voor de Wereld
Training Mannen voor de Wereld Dit is voor 6 dagdelen live, 2 dagdelen online en 1 integratiedag.
€ 495,00
incl. service costs
Get tickets