← back to all events

June 21 at 14:00 - 14:00

Vader Dochter Weekend

Location: Hof van Moeder Aarde, Bliksteeg 1, 7161 PG Neede, Nederland
Get tickets

Samen op avontuur in de natuur! Dit weekend is voor dochters van 7 t/m 13 jaar en hun vaders. In dit weekend gaan we samen op avontuur in de natuur. Door in de natuur te bewegen en deze te verkennen creëren we een leeromgeving voor Vader en Dochter, in kracht en zachtheid.

We gaan wandelen door bossen en langs velden. Ervaren de elementen. Verzamelen eetbare planten. Vinden sporen van dieren. Sprokkelen, zagen en hakken zelf ons hout. Koken op houtvuur. Bakken stokbroodjes. Slapen in tentjes. Spelen we met elkaar en delen onze ervaringen als vaders onderling.

Na afloop ben je als vader en dochter een gedeelde ervaring rijker, heb je als dochter ervaren hoe het is om een weekend lang samen met je vader en andere meiden bij een veilige groep mannen te zijn en heb je als man nieuwe inspiratie opgedaan voor de invulling van je rol als vader.

Georganiseerd door MANNENHART.NL

PRAKTISCHE DETAILS

Data: vrijdag 21 Juni om 16.00 tot en met zondag 23 juni 16.00 2024.

Locatie: Hof van Moeder Aarde, Bliksteeg 1, 7161 PG Neede, Nederland

Investering: € 395 voor vader en dochter

Zie ook http://www.mannenhart.nl/vader-dochter-weekend

← back to all events

Book your tickets

Ticket voor 1 vader en dochter
Standaard ticket geeft 1 vader en 1 dochter toegang tot het weekend De prijs is € 395 per vader en dochter, waarbij € 250 voor verblijf en eten en € 145 voor de organisatie.
€ 395,80
incl. service costs
Extra dochter
Een extra dochter kost € 125 voor verblijf en eten
€ 125,80
incl. service costs
Get tickets