← back to all events

February 16 at 16:00 - 16:00

Vader weekend

Location: Hof van Moeder Aarde, Bliksteeg 1, 7161 PG Neede, Nederland
Get tickets

Dit is een weekend voor vaders met kinderen in de leeftijd van 0 – 13 jaar.

Alles wat we in het Vader weekend doen, is er op gericht om je eigen basis te verstevigen. Jouw eigen basis is – naast de eigen basis van de moeder van je kind(eren) – namelijk de basis voor de basis-veiligheid van jullie kind(eren).

Op fysiek niveau kun je je eigen basis verstevigen door als vader goed voor je zelf te zorgen. Dat wil zeggen: zorgen dat je – ondanks dat jonge kinderen jouw eigen rust, ritme en regelmaat verstoren – toch voldoende rust en lichaamsbeweging krijgt. En meer algemeen dat je leert om je eigen wensen en grenzen in verbinding met anderen te voelen en daar ook naar te handelen.

Op emotioneel niveau kun je je eigen basis verstevigen door een gevoel van basisveiligheid – die je in je kindertijd mogelijk gemist hebt – als vader – alsnog – in jezelf te vinden en verankeren. Daartoe onderzoeken we in deze workshop met behulp van opstellingen en andere vormen van systemisch werk onze hechtingspatronen en de relaties die we als vaders met onze eigen ouders hebben.

Op mentaal niveau kun je je eigen basis verstevigen door verstandelijk te begrijpen welke ontwikkeling kinderen tot de puberteit doormaken en wat je als vader dus redelijkerwijs wel en niet van ze kunt verwachten.

Tijdens het Vader weekend werken we in een sjamanistische sacred space met deelrondes, reflectieopdrachten, uitleg over de ontwikkelingsfasen van jonge kinderen, hechting en hoe hechtingspatronen doorwerken in partner-relaties en ouder-kind-relaties, familie-opstellingen en andere vormen van systemisch werk en The Wheel of Consent.

Zie verder: https://www.mannenhart.nu/veilig-vader-zijn

← back to all events

Book your tickets

Standaard Ticket
Standaard ticket geeft 1 vader toegang tot het weekend. De prijs is € 395 per vader, waarvan € 195 voor verblijf en eten (inclusief 9% BTW) en € 200 voor de organisatie (inclusief 21% BTW).
€ 395,80
incl. service costs
Get tickets