nieuwsbrief

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief …

Via onze digitale nieuwsbrief informeren we je ongeveer eens per maand over ontwikkelingen in onze gemeenschap en de activiteiten die we voor jongens en mannen organiseren.

Wanneer jij je onder aan deze webpagina aanmeldt voor onze digitale nieuwsbrief ontvang je – bij de eerste email – een digitaal exemplaar van het boekje “Tools voor Mannencirkels” in je mailbox. Natuurlijk ook gratis!

… en ontvang onze Tools voor Mannencirkels

Het boekje Tools voor Mannencirkels is een handreiking voor het faciliteren van mannengroepen.

In dit boekje vind je antwoorden op vragen over het waarom, hoe, wat, wanneer en waar van een mannengroep. Daarbij is er speciale aandacht voor de kracht van een mannencirkel en hoe je de groepsdynamiek van een mannencirkel in goede banen kunt leiden.

In Tools voor Mannencirkels vind je daarnaast een stappenplan voor een bijeenkomst en de nodige inspiratie voor activiteiten, oefeningen en werkvormen die je kunt doen en onderwerpen waar je het met elkaar over kunt hebben.

De inhoud van dit boekje is gebaseerd op onze eigen ervaring met het begeleiden van teamtrainingen en mannencirkels, de manier waarop we binnen de MannenHart-gemeenschap met elkaar samen werken en de resultaten van de Tools voor Mannencirkels Open Space Conferentie die we in februari 2019 organiseerden.

“Hallo broeder, ik wil je bij deze bedanken voor jouw mooie en nuttige boekje ‘Tools voor Mannencirkels’. Ik ben zelf een groep aan het starten en deze is heel welkom als ondersteunend materiaal. Hug Ray.”

Raymond Franzel